Wie ben jij?

Voordat we aan de slag gaan, ontvang je van mij een intakeformulier. Hierin vind je een aantal vragen, zoals: wat is de reden dat je een coach zoekt? Wat is je achtergrond en andere relevante zaken? Hierna plannen we een vrijblijvende kosteloze intake in.

Intake

Een klik met je coach is cruciaal voor een succesvol coachtraject. De intake is gratis. We bespreken waar je nu staat en waar je naartoe wil. We onderzoeken mogelijke beren op de weg. Vervolgens stippelen we een traject uit. Als coach luister ik altijd zonder oordeel en stel ik vragen zodat we je situatie zo helder mogelijk in beeld krijgen. Op deze wijze kan ik je effectief en doelgericht coachen.

Uniek traject

Ieder mens is uniek. Wat voor mij werkt, hoeft niet voor jou te werken. Op basis van je situatie, wensen en doelen maken we een coachtraject op maat dat helemaal bij jou past.

Gesprekken, durven & doen

Het coachtraject bestaat niet alleen uit praten. Onze gesprekken zijn de basis. Tussen de sessies door ga je aan de slag met reflectieopdrachten, praktische oefeningen, inspirerende methodieken en soms spannende en uitdagende actiepunten die net buiten je comfortzone liggen. Zo bewegen we organisch richting je doel.

Toolkit van de coach

Als coach combineer ik technieken uit de psychologische wetenschap met meer actiegerichte coachmethodieken.

In mijn toolkit als coach zit o.a. acceptatie en commitmenttherapie (ACT), Transactionele Analyse (TA), Voice Dialogue, NLP, Systemisch werk, Oplossingsgericht coachen en EFT (Emotional Freedom Techniques).

Daarnaast put ik uit mijn jarenlange ervaring als professioneel zangeres en stemdocent door o.a. ademhalings-, vocale en lichaamsgerichte technieken toe te passen.

Duurzaam resultaat

We gaan voor duurzaam resultaat. Ook al speelt een probleem al een tijdje, emotionele en gedragsveranderingen gaan meestal snel. Bovendien zijn ze vaak blijvend. Hoe dat kan? Het is een combinatie van de bewezen effectieve methoden die ik als coach gebruik en jouw inzet en wens om te groeien en ontwikkelen.