Maartje is een fantastische coach die mij alle ruimte heeft gegeven om te ontdekken hoe ik dichter bij mezelf kan blijven in elke situatie. Dat is voor mij onbetaalbaar. De opdrachten en gesprekken waren keer op keer verhelderend en uitdagend. Ik ben bewuster van wat ik onbewust denk. Ook heb ik geleerd mijn gedachten anders waar te nemen, waardoor ik meer vanuit mijn hart kan handelen. Dat heeft mij geholpen om andere keuzes te maken, keuzes die mij helpen om meer verbinding te voelen met mijzelf en anderen. Dankzij Maartje heb ik bijvoorbeeld een wandeling georganiseerd waarin ik mensen samenbreng die elkaar niet kennen. De wandeling is nu zelfs een maandelijks event geworden. Dit geeft mij een enorme boost qua sociaal leven en vertrouwen.

Yvonne Apeldoorn

Fotograaf

“Maartje heeft me enorm geholpen bij mijn zoektocht naar rust in onrustige tijden. Ze is een goede luisteraar, vraagt door naar de kern en ik kon me heel makkelijk bij haar openen. Echt iemand die je ’s nachts huilend op zou bellen voor advies (wat ik natuurlijk niet doe bij mijn coach;)

Maartje stimuleert goed tot haalbare doelen en acties tegelijkertijd durft ze ook de vinger op de zere plek te leggen, zodat ik samen met haar tot inzichten kom.

Ook is ze erg belezen, ze heeft een breed scala aan interessante theorieën in haar achterhoofd. Daardoor verliep het traject gestructureerd, tegelijkertijd is ze ook flexibel als ze merkt dat ik ergens anders behoefte aan heb.

Maartje is een warm, empathisch en begripvol iemand met humor. Maar ze houdt zich wel aan haar rol als coach: ik word aan het werk gezet. Ze kan me goed ‘uitlokken’ en stimuleren tot nadenken en creëren van zelfbewustzijn. Ze heeft me heel fijn begeleid.”

Ellen Generaal

Postdoctoral Researcher

“Als de naam van je coach steeds terugkomt in je dankbaarheidsdagboek, dan weet je dat je de goede coach hebt gevonden! Ik voel me zo sterk. Ik heb het gevoel dat ik de hele wereld aan kan. Ik ben zo dankbaar voor jou als coach Maartje!”

Sanne

Ondernemer, over EFT Life Coaching

Fijne coach Maartje, ik ben ongelooflijk dankbaar dat ik deze intensieve boost in de afgelopen maanden samen met jou heb mogen doorlopen. Als coach heb je een scherp, analytisch luisterend oor en je kan zeer helder verwoorden zonder sturend te zijn. Je was een geweldige gespreksleider die me vol vertrouwen op een hele veilige manier naar mezelf kon laten kijken, om me daarvan te laten leren. Het cadeau: een zak gereedschap waarmee ik dichter bij mezelf kan blijven en daardoor op een liefdevolle manier eerlijker het gesprek aan kan gaan, is er één ‘for life’. Ik gun iedereen af en toe een Maartje.”

Carien Wernsen

Kunstenaar & docent

“Na 2,5 jaar therapie en verschillende therapeuten ben jij de eerste die me een concrete techniek hebt geleerd voor mijn paniekaanvallen die echt helpt. Ontzettend bedankt Maartje”

Anoniem

Over EFT Coaching

Maartje is een betrokken, doorvragende, vasthoudende, spiegelende en gepassioneerde coach. Ik voelde me gehoord en begrepen. De oefeningen, het reflecteren en ook het opnemen en terugluisteren van onze gesprekken was soms confronterend, maar zorgde er wel voor dat de inzichten écht landden.”

I.B.

HR Change Expert, over personal coaching door Maartje

“Ik had enorme stress vlak voor ik ging slapen en zat helemaal in mijn irritatie. Toen heb ik de techniek gebruikt die Maartje me geleerd heeft, na twee of drie minuten begon ik te gapen en te ontspannen. En op een gegeven moment moest ik echt zoeken naar de irritatie en keihard mijn best doen om dat gevoel nog terug te kunnen halen waar ik vijf minuten daarvoor nog zo heftig van stond te shaken. Ik slaap beter en kan echt weer relaxen. Zo fijn om nu een techniek te kennen waarmee ik vervelende emoties en gedachten kan aanpakken. Ik ben Maartje eeuwig dankbaar dat ze me dit heeft geleerd.”

T.S.

Manager, over EFT Life Coaching

“Ik voelde me zó gehoord. Je hebt een natuurlijke manier van vragen stellen, het komt echt uit jou, daarbij vat je goed samen wat belangrijk voor me is. Dat voelt heel prettig en veilig. Je hebt ook zo’n ontzettend fijne stem. Deze investering in mezelf is het meer dan waard.

Bram

HR directeur, over personal coaching door Maartje

“Maartje is warm, leeft en viert mee, luistert en vraagt door en kan op warme wijze confronterend zijn, wat mij goed past. Als coach staat Maartje stevig in haar schoenen, ze vertrouwt op haar intuïtie. Ze is warm, stevig, speels, grondig en kan lucht brengen in een gesprek. Maartje’s antennes staan scherp afgesteld, waardoor ze goed opmerkt wanneer ik bepaald (bijvoorbeeld ontwijkend) gedrag vertoon. Met dit coachtraject is er meer acceptatie gekomen, meer rust, meer relativering, minder angst, meer vertrouwen en meer gereedschappen voor als ik vastloop. Er is meer lucht en lichtheid in me gekropen, ik durf voor mezelf te kiezen en draai minder piekerrondjes in mijn hoofd. Ik kan en durf mezelf te zijn zonder schaamte en schuldgevoel. Daarnaast voel ik mij na elke sessie een stuk opgewekter, Heel fijn!”

Suze de Wit

Docent

EFT Client love *****