Persoonlijke coaching

 

‘You don’t have to see the whole staircase, just take the first step’
Martin Luther King, Jr

 

STRESS

ANDERE BAAN

SUPERMAN

FOCUS

SOEPELE COMMUNICATIE

PERFECTIONIST

STRENG VOOR JEZELF

Herkenbaar?

Ontdek wat ik voor jou kan doen

Wil je minder stress, effectiever communiceren, je persoonlijke kracht ontdekken, een fijne relatie, ander werk of meer zingeving. Of heb je een andere vraag waarbij je een duwtje in de goede richting kunt gebruiken?

Als coach help ik je om inzicht te krijgen in je gewoontes en patronen. Je leert meer op jezelf vertrouwen, je voelt je zelfverzekerder en steviger. Je ziet de wereld letterlijk anders als je leert denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen.

Ook snap je jezelf en je omgeving beter. Je staat sterk, je bent minder makkelijk te beïnvloeden. Je neemt regie en verantwoordelijkheid voor je dromen en doelen. Als coach sta ik naast je en vier je successen met je. Benieuwd? Hieronder lees je, in een notendop, hoe een traject eruit kan zien.

 

‘Choose courage over comfort’

Brené Brown

Het Coachtraject

Intake

We starten met een intake waarin we een voor jou urgent doel formuleren. We zetten een stip aan de horizon die meetbaar en haalbaar is.

Gesprekken, durven en doen

We gaan doelgericht te werk met bewezen effectieve methoden. In ieder caochgesprek bespreken we je successen richting je coachdoel We doorlopen drie fasen in het coachtraject:

1.Bewustwording: wat staat er nu tussen mij en mijn doel in? Is dat bepaald gedrag? Reflexen of patronen?

2.Kiezen: Nu je meer inzicht hebt in de beren op je weg, is het tijd om te kiezen: Kan ik iets veranderen? Heb ik iets te accepteren? Of ga ik weg en is het tijd voor een nieuw pad?

3.Actie: Wat ga je concreet doen op basis van je keuze? Samen inventariseren we de stappen en vieren we in ieder gesprek je successen richting je doel.

New Horizons

Onze coaching stopt als je je doel hebt bereikt. Je bent natuurlijk nooit helemaal ‘af’ of klaar. We ronden het coachtraject af als jij voelt dat je de tools in handen hebt om nu zelf je doelen te bereiken.

Wat levert persoonlijke coaching je op?

  • Meer (zelf)vertrouwen. Je voelt je steviger en kalmer.
  • Met een coach word je je bewust van je eigen reflexen, gedrag en patronen (en die van je omgeving).
  • Je voelt je vrijer omdat je niet meer geleefd wordt door je omstandigheden, maar kiest voor regie.
  • Samen met mij als coach, leer je jezelf, je waarden, doelen, dromen en talenten beter kennen en zet je concrete actiestappen om hier naar te leven.
  • Eerlijke en effectieve communicatie met de mensen om je heen zonder ruis op de lijn.
  • Met een coach maak je van je dromen haalbare doelen.
  • Je vergroot je vitaliteit en persoonlijke kracht, je ervaart minder angst en leert belemmerende overtuigingen los te laten.

 

“Ik voelde me zó gehoord. Je hebt een natuurlijke manier van vragen stellen, het komt echt uit jou, daarbij vat je goed samen wat belangrijk voor me is. Dat voelt heel prettig en veilig. Je hebt ook zo’n ontzettend fijne stem. Deze investering in mezelf is het meer dan waard.

Bram

HR directeur, over persoonlijke coaching door Maartje

Yes, dit wil ik! Hoe nu verder?

 

De meeste persoonlijke coaching trajecten duren zo’n 5-7 sessies. We werken doelgericht aan jouw coachvraag. Via het contactformulier kun je gratis, een vrijblijvende kennismaking inplannen. Hierin bespreken we waar je op dit moment tegenaan loopt en een voorstel voor het traject. Als je je daarin kunt vinden, gaan we samen aan de slag!

Tarieven

De investering per coachsessie voor particulieren is €199,- (inclusief btw).

  Vaak is er binnen het bedrijf waar je werkt ruimte en budget voor persoonlijke ontwikkeling.

Het tarief voor bedrijven die coaching aanbieden aan hun medewerkers is  €250,- per gesprek (exclusief btw). Meer informatie vind je hier

Als we een coachgesprek hebben ingepland, dan kun je deze tot uiterlijk 48 uur van tevoren kosteloos verplaatsen of afzeggen. Daarna wordt het gesprek in rekening gebracht.