Module 9 – The end…en nu?

Lieve drakentemmer, dit is alweer de laatste module. Ik ben enorm benieuwd wat deze maanden je gebracht hebben en hoe EFT een onderdeel is geworden van jouw leven en routine. Vandaar dat deze laatste module een reflecterende module is. Je checkt weer eens in bij jezelf. Waar sta je nu? Hoe is het gegaan met het doel dat je voor jezelf geformuleerd had? Welke oefeningen en/of inzichten zijn je het meest bijgebleven uit de modules, Q&A’s, masterclass en groepssessies? Hoe ga je nu zelf verder met EFT na dit übergezellige en supportive groepsprogramma? Deze zaken ga je voor jezelf in kaart brengen in de laatste veerkracht oefening: je persoonlijke EHBO-kit voor de doe-het-zelf-drakentemmer.

Heel fijn om deze dingen ook met elkaar te delen in onze afsluitende sessie. Ik kijk ernaar uit je daar weer te zien.

 

Slay your dragons #9 veerkracht: EHBO-kit voor de doe-het-zelf-drakentemmer

1. Waar sta je nu? Hoe is het gegaan met het door jou geformuleerde doel, aan het begin van dit traject? En hoe is het nu met je blokkades? Zijn die er nog op dezelfde manier als voorheen? Zijn er dingen veranderd? Zo ja, wat? Vergelijk de cijfers die je hebt gegeven toen we begonnen met de pilot eens met hoe je je blokades nu zou scoren. Wat valt je op? Wat zijn je successen richting je doel geweest afgelopen maanden? Waar ben je het meest blij mee of trots op? Waar is er nog werk aan de winkel?

2. Hoe is het met je NKO? Je weet inmiddels dat dit je grootste stresspatroon is. Heb je een beetje grip gekregen op die draak? Heb je genoeg handvatten om zelf verder te kunnen of heb je nog iets van mij nodig?

3. Welke inzichten uit het programma zijn je het meest bijgebleven? Wat neem je mee van deze pilot? Een specifieke oefening? Een groepssessie? Iets wat we gezamenlijk besproken hebben in een Q&A? Je buddy? Wat heeft het meeste impact gemaakt? Hoe kun je dit zelf voortzetten?

4. Hoe ga je nu zelf verder met EFT (en eventueel bepaalde veerkrachtoefeningen) nu het groepsprogramma afgelopen is? Wil je er überhaupt mee verder? Voorzie je hier beren op de weg? Zo ja, hoe kun je die beren tackelen? Wat zijn de rode pijlen? Wanneer schiet EFT er bij in? Maak een klein interventieplannetje voor jezelf voor deze ’terugvalmomenten’. Denk hier creatief en lekker outside je eigen box. Een drakensleutelhanger kopen als talisman om dagelijks te kloppen of zo nu en dan een zakje fireballs als reminder that you’re awesome & on fire! Een visionboard of een prachtig notebook om je shitlist verder in uit te werken. Jij bent de baas.

5. Ben je onderweg onverwachte dingen tegen gekomen gedurende het groepsprogramma? Heb je verbanden kunnen leggen die je eerder niet zag? Waar ben je je bewust(er) van geworden? Hoe is dat voor je? Hoe voelt dat?

6. Zijn er dingen die te groot of te heftig voelen, voorbij gekomen afgelopen tijd? Heeft module 7 over EFT & Heftige gebeurtenissen je daarbij kunnen helpen? Je mag nog steeds altijd bij me aankloppen voor een 1-op-1 drakentemsessie of traject. Tot 3 maanden na het einde van dit groepsprogramma kun je gebruik maken van de VIP-optie en met korting 1-op-1 sessies boeken.

Ik ben benieuwd hoe je dit groepsprogramma hebt ervaren. Mocht je iets van je ervaringen met mij en/of de groep willen delen, dan vind ik dat natuurlijk superleuk. Voel je absoluut niet verplicht. Ik heb in ieder geval keihard voor je staan juichen vanaf de zijlijn, omdat ik je fantastisch en dapper vind. Je bent het aangegaan, dit is pas het begin! 

Dankjewel voor je vertrouwen, we spreken elkaar ongetwijfeld snel!

Liefs Maartje 🐉

                 

Copyright 2021, Maartje Strijbis Coaching

Webdesign door Studio Mamoa